m
Back to Top
Vira vs Alandor Aftermath

FWB2: Αποτέλεσμα Βίρα Ινίγκα Vs Άλαντορ Σίλντιμορ (Φάση των 8)

Fantasy Wanderer’s Battles ΙΙ

Γράφουν ο Βασίλης Μέγας και ο Βασίλης Κρουστάλης

Το λευκό διαμάντι στο χέρι του δούλευε ακατάπαυστα. Έπλαθε νιφάδες φωτός στο μέγεθος καρυδιού, οι οποίες αφού επέπλεαν για λίγο στον αέρα καρφώνονταν με δύναμη στο έδαφος μπροστά του. Ο ρυθμός δημιουργίας ωστόσο δεν ήταν ανάλογος με εκείνον της φωτεινής καθήλωσης, με αποτέλεσμα η γυμνή έκταση των τριάντα πλέθρων (27.000 τ.μ.) να είναι γεμάτη τώρα με λευκές, αεινεικές σπίθες.

«Σ’έναν μήνα όλη αυτή η περιοχή θα είναι ένα πλούσιο δάσος από βελανιδιές και πεύκα» είπε ο Βίρα Ινίγκα που κρατούσε το ρομβοειδές όπλο-εργαλείο του στέλνοντας τις λαμπερές νιφάδες προς πάσα κατεύθυνση αγόνως και αδέντρως εστί. Δεν ήταν κάτι που το απολάμβανε, αλλά δεν το έβλεπε κιόλας και ως αγγαρεία.

Σ’αυτή τη σκέψη που έκανε κάτι του απάντησε το διαμάντι τηλεπαθητικά. Κάτι που τον έκανε να υψώσει σκωπτικά το ένα φρύδι και να καγχάσει, όχι χωρίς κάποια ενόχληση στη βαριά του φωνή.

«Αλήθεια τώρα;». Εκείνη τη στιγμή οι μικρές ψηφίδες φωτός άρχισαν να λιγοστεύουν. «Εγώ φταίω; Ο φίλτατος θα με μετέτρεπε σε κοτρόνα. Κι αν δεν έσπαγα, τότε θα γνώριζα από πρώτο χέρι πώς είναι να ξύνονται οι αρκούδες πάνω μου και να με κουτσουλάει κάθε λογής πτηνό. Τι πράγμα; Άστα αυτά. Εσύ, θα ήσουν μια πετρούλα, ούτε που θα σε πρόσεχε κανείς».

Κατά πώς φαινόταν ο μελαμψός άντρας με τα μακριά γκρίζα μαλλιά, την άσπρη ίριδα στα μάτια, και τα παράξενα πολύχρωμα ρούχα που φορούσε, ήταν το μοναδικό έμβιο ον σε απόσταση αρκετών σταδίων. Ήταν όμως στα αλήθεια μόνος του;

«Πάντως η εφεδρεία κρατά ακόμα» πρόσθεσε λίγο αργότερα, προσπαθώντας να καταπνίξει εκείνο το απρόσμενο αίσθημα ανησυχίας που σαν παρείσακτη σκέψη είχε χωθεί μες στο μυαλό του. Ο αεινεικός διάμεσος αποκρίθηκε ως συνήθως και ο Βαλούριος μιγάς μουρμούρισε λίγο αδιάφορα: «Ναι, το ξέρω. Η ιδέα ήταν να εξαντλήσεις όλη την ενέργεια που είχες χθες για να δημιουργήσεις αυτό το επιπλέον απόθεμα, το οποίο θα μας χρειαζόταν σήμερα για τη σημαντική εργασία. Κι όχι μόνο-» σώπασε ξαφνικά. Κι ενώ όλες οι νιφάδες είχαν εξαφανιστεί τελείως κάτω από τη γη, ένας δυνατός άνεμος φύσηξε τότε από τα νότια του πεδίου. Χώμα πολύ σηκώθηκε κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική, και το φως του ήλιου έβαψε χρυσαφένια την καταχνιά.

«Ποιος είναι εκεί; Φανερώσου, ξένε!» φώναξε αμέσως ο αεινός, διαισθανόμενος στον χώρο μια καινούρια παρουσία.

Μέσα από το πυκνό δάσος υλοποιήθηκε μια αντρική μορφή. Ένας ψιλόλιγνος άνδρας με μακριά καστανά μαλλιά και σκούρα καφέ ρούχα έκανε την εμφάνισή του. Ακόμα ένας άγνωστος μάγος, σκέφτηκε από μέσα του ο Βίρα. Στο πρόσωπό του άντρα είχαν σχηματιστεί μούσια αρκετών εβδομάδων. Δεν κρατούσε τίποτα στα χέρια του αλλά η αύρα του δεν ήταν φιλική. Ήταν προφανές πως ο τύπος ήταν επικίνδυνος.

«Το όνομά μου είναι Άλαντορ Σίλντιμορ. Είμαι ένας μάγος από έναν κόσμο που ονομάζεται Καγάντο. Εσένα ποιο είναι το όνομά σου;» τον ρώτησε πλησιάζοντας τον.

«Με λένε Βίρα Ινίγκα και είμαι από την Χώρα της Όλδης. Είμαι ένας αεινός, μάγος όπως το αποκαλείτε εσείς» του είπε ο Βαλούριος και του έσφιξε δυνατά το χέρι σε μια εγκάρδια χειραψία.

«Τον τελευταίο καιρό η μαγεία που συγκρατούσε τις διαστάσεις μεταξύ τους έχει καταρρεύσει. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά τις τελευταίες μέρες η Μοίρα με ταξιδεύει από κόσμο σε κόσμο».

«Έχεις δίκιο. Κι εγώ βρέθηκα σε άλλον κόσμο πριν λίγο και μάλιστα αντιμετώπισα έναν ισχυρό μάγο. Ο προηγούμενος ήταν ένας παράξενος άνδρας με το όνομα Ρέστλιν Ματζέρε. Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα» παραδέχτηκε.

«Είδα το μαγικό σου επίτευγμα και έμεινα έκπληκτος. Το διαμάντι σου είναι φοβερό» είπε ο Άλαντορ.

Ξαφνικά το βλέμμα του Βίρα θόλωσε. Δεν έβλεπε καλά. Το στομάχι του ανακατεύτηκε και ένοιωθε τα σωθικά του πως θα χυθούν στο έδαφος.

«Τί μου έκανες;» ρώτησε κρατώντας την κοιλιά του.

«Το διαμάντι αυτό είναι πολύ σπάνιο. Είναι κρίμα να το κατέχει ένας ερασιτέχνης μάγος σαν κι εσένα. Στα δικά μου έμπειρα χέρια θα γίνει το απόλυτο όπλο κι έτσι θα γίνω ο δυνατότερος μάγος του Καγάντο. Στην χειραψία που κάναμε σου έριξα ένα δηλητηριώδες ξόρκι. Σε λίγα λεπτά θα μείνει μόνο το άψυχο κουφάρι σου στο βρόμικο έδαφος κι εγώ θα γίνω ο νέος κάτοχος του διαμαντιού» του δήλωσε αυτάρεσκα ο Άλαντορ.

Ο Βίρα Ινίγκα έπεσε στο πλακόστρωτο σε εμβρυϊκή στάση και ούρλιαξε. Έτρεμε για λίγα λεπτά και μετά έμεινε ακίνητος. Ο Άλαντορ Σίλντιμορ χαμογέλασε αυτάρεσκα. Πανεύκολο, σκέφτηκε. Όταν πλησίασε κοντά στον άνδρα για να πάρει το έπαθλό του, μια εκτυφλωτική δέσμη φωτός έπεσε αστραπιαία επάνω του, τινάζοντάς τον αρκετά μέτρα ψηλά. Όμως δεν έπεσε κάτω. Αιωρήθηκε στον αέρα και τον κοίταξε αφ’ υψηλού.

«Το διαμάντι μου με προφυλάσσει από οποιοδήποτε δηλητήριο. Όσα σου έκανα ήταν απλά θέατρο. Με εξόργισες με το ύπουλο σχέδιό σου. Άλαντορ Σίλντιμορ ετοιμάσου να νοιώσεις την οργή μου» του φώναξε ο Βίρα Ινίγκα και ετοιμάστηκε να του επιτεθεί.

«Τελικά δεν είσαι ένας άχρηστος φαφλατάς. Μου φαίνεται πως αυτή η μάχη θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα» είπε ο ψιλόλιγνος μάγος και ετοιμάστηκε κι αυτός.

«Από παχιές κουβέντες έχουμε χορτάσει» μειδίασε μισοκλείνοντας τα μάτια του ο Βαλούριος μιγάς. Μα, προτού αποσώσει την κουβέντα του ο ουρανός άρχισε ξαφνικά να βρέχει λευκή φωτιά. Η πρώτη επίθεση που είχε σκεφτεί είχε γίνει αυτομάτως πράξη από το διαμάντι, το οποίο έπλασε τα αόρατα σωματίδια του αέρα σε πύρινες γλώσσες που σαν χαλάζι έπεσαν πάνω στον αντίπαλο του. Ο Άλαντορ ξαφνιάστηκε και δεν πρόλαβε να αμυνθεί, όμως όλη η επίθεση πέρασε από μέσα του. Ο συγκεκριμένος μάγος ήταν ένα άυλο ολόγραμμα. Ένα πιστό αντίγραφο του πραγματικού που εξαφανίστηκε.

«Να πάρει. Πού βρίσκεσαι;» ρώτησε ο Βίρα Ινίγκα κοιτώντας ολόγυρά του.

«Πάνω σου» του είπε μια φωνή.

Ο αεινός έστρεψε το κεφάλι του προς τον ουρανό, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση. Περισσότερα από εκατό αντίγραφα του Άλαντορ αιωρούνταν στον αέρα. Όλοι είχαν σχηματίσει κάποια επιθετική χειρονομία. Ο Βίρα κατάλαβε αμέσως πως όλα τα αντίγραφα του Άλαντορ θα του έκαναν μαζική επίθεση. Έπρεπε να δράσει άμεσα. Το διαμάντι δεν τον άφησε να πανικοβληθεί. Του έδωσε εσωτερική γαλήνη.

Ο Βαλούριος μιγάς έκλεισε τα μάτια και αυτοσυγκεντρώθηκε. Μόνο ένας είχε ιδιαίτερο παλμό. Ο Βίρα σκέφτηκε κάτι και από το διαμάντι ξεχύθηκε ένας λευκός κεραυνός που έπεσε με τεράστια ταχύτητα επάνω στον αντίπαλό του. Το αόρατο προστατευτικό πεδίο που είχε δημιουργήσει ο Άλαντορ μπροστά του αποσόβησε την επίθεση αλλά διαλύθηκε. Όλα τα αντίγραφα του ψιλόλιγνου μάγου εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τον μόνο. Η αυτοσυγκέντρωση του Άλαντορ είχε διασπαστεί.

«Είσαι πολύ δυνατός μάγος. Μου αρέσει που δεν θα έχω μια εύκολη μονομαχία» του είπε αυτάρεσκα ο μουσάτος μάγος.

«Κι εσύ είσαι πολύ ιδιαίτερος τύπος. Θα κάναμε καλή παρέα εάν δεν εποφθαλμιούσες το διαμάντι μου. Γι’ αυτόν τον λόγο θα σε τιμωρήσω» του είπε ο Βίρα Ινίγκα και έκανε μια χορογραφία με τα χέρια του.

Εν ριπή οφθαλμού εφτά κεραυνοί εξακοντίστηκαν προς το μέρος του. Ο Άλαντορ αμύνθηκε δημιουργώντας πέτρινους τοίχους, οι οποίοι έγιναν σμπαράλια από τις ηλεκτρικές εκκενώσεις. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί. Έστησε γοργά ένα σύννεφο που έφτυσε οξύ προς τον αεινό, ο οποίος απέφυγε εγκαίρως την αναπάντεχη αντεπίθεση του μάγου. Εν συνεχεία δοκίμασε να τον τυφλώσει αυξάνοντας κατακόρυφα τη λαμπρότητα του διαμαντιού. Μάταιος κόπος. Ο Άλαντορ είχε εξαφανιστεί.

«Πού…» πήγε να πει όταν αίφνης μια αθέατη δύναμη τον σήκωσε ψηλά και τον έσπρωξε να πέσει σαν κοτρώνα που φεύγει από κάθετη πλαγιά. Ο Βίρα Ινίγκα έπεσε κάτω στη γη με απίστευτη σφοδρότητα. Ο γδούπος του χτυπήματος ήταν ηχηρός και κάλυψε το ανατριχιαστικό κρακ που έκαναν τα κόκαλα του. Όπως και να ‘χε όμως, ο ίδιος τα είχε νιώσει αυτά τα κατάγματα στο κορμί του, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που παραλίγο να του πεταχτούν τα μάτια από τις κόγχες. Αμβλύς ο πόνος καθρεφτίστηκε σαν βουνό απ’άκρη σ’άκρη στη δομή του, με τα άκρα του να καίνε απ’τα αιμοφόρα αγγεία που ήταν ένα βήμα πριν την κατάρρευση και την σαρκαστική εντύπωση να έρχεται τυχαία στο μυαλό του πως είχε τσακιστεί σαν ανήμπορη χελώνα κάτω από τα νύχια του αετού.

«Παραδίνεσαι;» άκουσε σε λίγο τον λαχανιασμένο Άλαντορ να λέει.

«Χα! Μόλις ξεκινήσαμε το ζέσταμα, φίλτατε!» αποκρίθηκε εκείνος φωνάζοντας κι αμέσως μετά έβηξε και έφτυσε αίμα. Αργά και με μεγάλη δυσκολία έφερε τα γόνατα από κάτω του και πάλεψε να σταθεί όρθιος.

Χώλαινε – μέχρι κι ένας τυφλός θα το καταλάβαινε έτσι όπως βαρυγκομαχούσε. Ο μουσάτος μάγος τον άφησε προσώρας, προσπαθώντας να επαναφέρει κι αυτός την αναπνοή του στα κανονικά της επίπεδα. Πονούσε κι αυτός σε σημεία, σίγουρα θα είχε αρκετούς μώλωπες τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, το περιθώριο που έδωσε στον Βίρα, νομίζοντας ότι προετοιμαζόταν να δεχτεί το τελειωτικό χτύπημα, αποδείχτηκε πολύ γρήγορα ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος. Ο αεινός σχημάτισε ένα τεράστιο σφυρί από φως που μόνο αυτός μπορούσε να το δει. Με μια ξαφνική κίνηση επιχείρησε ένα οριζόντιο χτύπημα… το οποίο στέφθηκε με επιτυχία. Ο Άλαντορ εκσφενδονίστηκε δεκάδες βήματα μακριά και επιτέλους οριζοντιώθηκε μέσα σ’ένα σύννεφο από σκόνη και χώμα. Τώρα όμως ήταν η σειρά του μιγά αεινού να σφάλλει. Αντί να αποτελειώσει τον αντίπαλό του, περίμενε όρθιος, τσακισμένος, με ξεσκισμένα ρούχα, και το διαμάντι να πάλλεται με αγνό φως μέσα στο τρεμάμενο χέρι του.

«Ήρθε η ώρα» ψιθύρισε εκείνη την ανύποπτη στιγμή καθώς άρχισε να μιλάει στο διαμάντι του. Ένα ρυάκι από αίμα έσταζε από την άκρη του στόματος του. «Έφτασε το τέλος». Ο κουρνιαχτός έπεφτε σιγά σιγά, καθόταν. Μια σκιά σάλευε από μέσα. Ο Βίρα, για τον υπόλοιπο κόσμο, συνέχισε να μονολογεί:

«Μεγάλωσα μόνος μου, ξεκίνησα μια αποστολή μόνος μου. Νόμισα ότι όλη μου τη ζωή θα ήμουν μόνος μου. Μέχρι τον θάνατο μου. Πώς να μην το πιστέψω αυτό άραγε; Πώς αλλιώς όταν έχασα τους γονείς μου πριν τους γνωρίσω; Πώς αλλιώς όταν έχασα τη γυναίκα που ερωτεύτηκα παράφορα προτού καν την αγγίξω; Πώς αλλιώς όταν έχασα τα δύο μου παιδιά πριν προλάβω να τα δω να μεγαλώνουν; Μόνος μου; Καταραμένα και βασανιστικά μόνος μου. Χα! Ας πάει στα κομμάτια! Τέρμα τα δάκρυα, λάσιαγκα! Ήρθε η ώρα να πεθάνεις. Και θα πεθάνω, θα πεθάνω στα δυο μου πόδια επάνω, με το κορμί και το κεφάλι ψηλά, τις γροθιές σφιγμένες και τη βροντερή φωνή να τραντάζει την καρδιά!».

«Βίρα!» κραύγασε τότε ο Άλαντορ, βγαίνοντας σαν ανυπέρβλητος ογκόλιθος μαγείας μέσα από τη σκόνη που καθυστερούσε επίτηδες να διαλυθεί.

«Με έχεις κουράσει. Πώς είναι δυνατόν να στέκεσαι ακόμα όρθιος;» του είπε εκνευρισμένος ο Βίρα Ινίγκα.

«Έχεις ένα τρομερό όπλο και δεν ξέρεις να το χρησιμοποιήσεις. Όταν σε σκοτώσω το διαμάντι σου θα αποκτήσει έναν άξιο κάτοχο» του φώναξε ο Άλαντορ και είπε τα κατάλληλα λόγια για ακόμα ένα μαγικό. Από τα χέρια του ψιλόλιγνου μάγου εμφανίστηκε μια φλόγα που μεγάλωσε και μετατράπηκε σε ένα φλεγόμενο πουλί.

Ο Βίρα Ινίγκα δημιούργησε ένα προστατευτικό πεδίο μπροστά του και περίμενε. Το φως του φοίνικα που πλησίαζε τον Βίρα, δημιουργούσε μια τεράστια σκιά από κάτω του.

«Δεν θα σε σκοτώσει το φως, αλλά το σκοτάδι» είπε ο Άλαντορ και έκανε μια χορογραφία με τα χέρια του.

«Εδώ είμαι, αδυσώπητε! Κάνε ό, τι χειρότερο μπορείς» απάντησε ο Βίρα Ινίγκα και στάθηκε χαλύβδινος, φωνάζοντας σαν στρατιώτης σε επέλαση.

Μες στη οχλοβοή απ’τις γκαρίδες, μια φωνή ψιθύρισε Αντίο… μες στο μυαλό του κι ευθύς αμέσως το προστατευτικό πεδίο έγινε μια πλάνη – κάτι κίβδηλο και δίχως νόημα. Ακόμα χειρότερα, για λόγους που ποτέ δεν πρόκειται να μάθει κανείς, το διαμάντι σκοτείνιασε σαν κάρβουνο και διαλύθηκε εντελώς στη δεξιά παλάμη του Βαλούριου μιγά. Αυτό εξόργισε έτι περαιτέρω τον Άλαντορ που έβρισε σαν εργάτης σε λιμάνι. Ο Βίρα Ινίγκα όμως συνέχισε να κραυγάζει και στο τέλος, λίγο πριν το τελικό χτύπημα, ένα δάκρυ χαράς κύλησε στο μάγουλο του. Πέρα από τη μαγική σύγκρουση, πέρα απ’αυτή τη ζωή, πέρα απ’αυτό τον θάνατο, είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον περιμένουν. Έκλεισε τα μάτια και χαμογέλασε με όλη του την ύπαρξη, κι ύστερα δέχθηκε το τέλος του.

Μέσα από την παχιά σκιά του Βίρα εμφανίστηκαν τότε δέκα αιχμηρά κοντάρια σκιάς που διαπέρασαν την πλάτη του. Κάποια ζωτικά όργανα είχαν καταστραφεί. Ο φοίνικας που πλέον είχε γίνει είκοσι μέτρα μεγάλος, έπεσε επάνω του και τον κατέκαψε.

Μετά απ’ αυτό, ο Άλαντορ Σίλντιμορ έφτασε με ταχύ βηματισμό κοντά στον αντίπαλό του. Το θέαμα ήταν αποκρουστικό. Μια άμορφη μάζα καμένης σάρκας και κόκκαλα βρίσκονταν εκεί που πριν λίγο ήταν ο Βίρα Ινίγκα.

«Το πετράδι. Πού είναι το διαμάντι σου;» ρώτησε ρητορικά ο Άλαντορ έπειτα από εξονυχιστικό έλεγχο της περιοχής. Δεν πήρε καμία απάντηση.

«Τόσο κακό για το τίποτα; Αφαίρεσα την ζωή σε έναν τόσο ικανό αντίπαλο δίχως κανένα αντίκρισμα; Φαίνεται πως Βίρα Ινίγκα και διαμάντι ήταν ένα σώμα. Κρίμα» είπε και κοίταξε θλιμμένα τα αποκαΐδια.

Ο Άλαντορ Σίλντιμορ ένοιωθε κενός. Ένοιωθε πως δεν έπρεπε να τον σκοτώσει. «Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός» είπε και άνοιξε μία γαλάζια πύλη.

«Ελπίζω ο επόμενος μάγος που θα αντιμετωπίσω να μην είναι κανένας τρελός που αρέσκεται να κάνει καταχρήσεις ποτού και φαγητού» είπε αστειευόμενος και μπήκε μέσα στην πύλη.

Πού να ήξερε…

Βίρα-Άλαντορ Τελικό Αποτέλεσμα

Το σχόλιου του Fantasy Wanderer:
“Μια αμφίρροπη μάχη, που κατέληξε σε εύκολη επικράτηση”

Από την αρχή φαινόταν ότι ο Άλαντορ είχε το πάνω χέρι. Ο Βίρα Ινίγκα προσπάθησε να κρατηθεί κοντά μέχρι τη λήξη της πρώτη μέρας ψηφοφορίας. Τα μαγικά κόλπα του Άλαντορ, όμως, αποδείχθηκαν ανεξάντλητα και η δεύτερη μέρα ανήκε ολοκληρωτικά σε εκείνων. Έτσι, ο ήρωας του Βασίλη Κρουστάλη περνά στον ημιτελικό με το τελικό σκορ 109-51, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρουνομάγο του Χρήστου Κεσκίνη.

Fantasy Wanderer's battle II

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battles

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 16 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Δημήτρη ΚολοβόΒασίλη ΜέγαΒασίλη ΚρουστάληΛάζαρο ΛυρώνηΝικόλα ΠαπακώσταΚωνσταντίνο ΑμβράζηΧρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα. Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα