m
Back to Top
Runemage vs Gandalf

FWB2: Runemage Odinson Vs Gandalf the Grey (Φάση των 8)

Fantasy Wanderer’s Battles ΙΙ

Γράφει ο Χρήστος Κεσκίνης

«Ίσως αυτή η μαγική σκούπα να καταφέρει να με πάει πίσω στο κάστρο» μουρμούρισε ο Όντινσον. «Και σίγουρα αυτό το πανέμορφο τόξο θα αρέσει στο Ξωτικό. Μα πρώτα, δε μου πάει καρδιά να αφήσω τη μαγισσούλα να την φάνε τα άγρια θηρία…».

Δεν είχε καν ολοκληρώσει τη σκέψη του και η μαγεία Γης διαμόρφωνε το έδαφος γύρω από το πτώμα της Σεραφίνα σε έναν μεγαλοπρεπή τύμβο. Μα πριν αυτός τελειώσει, το κορμί της, όπως και της χήνας δίπλα της, εξαφανίστηκε. Ταυτόχρονα οι πληγές από τη μάχη τους επουλώθηκαν. Τα μόνα που έμειναν να θυμίζουν όσα είχαν προηγηθεί ήταν η σκούπα, το τόξο και η φαρέτρα με τα βέλη που ο ίδιος είχε βγάλει και ακουμπήσει παράμερα.

«Άλλο πάλι και τούτο» είπε ξαφνιασμένος. «Αν δεν ήξερα, θα έλεγα ότι είμαι μεθυμένος!».

Έβγαλε ένα μπουκάλι μπίρας από το μανίκι του και ρούφηξε το περιεχόμενό του με βουλιμία.

«Πολύ καλύτερα!».

Προφανώς και δεν ήταν νεκρή. Με ξεγέλασε και υποχώρησε με ένα απλό ξόρκι τηλεμεταφοράς. Σίγουρα θα επιστρέψει για τα πράγματά της.

  Πρακτικός, όπως θεωρούσε πως ήταν, κάθισε επί τόπου στο έδαφος και άρχισε να εξετάζει τη μαγεία γύρω του. Πήρε στα χέρια του πρώτα το τόξο για να δει αν είχε μαγικό φορτίο. Εύκολα εξουδετέρωσε μία παγίδα που θα το έκανε να σκάσει στα μούτρα όποιου το τέντωνε, αν δεν ήταν μάγος, και διαπίστωσε πως, αν και εξαιρετικής ομορφιάς και τεχνικής, ήταν ένα απλό όπλο.

Ας είναι. Και πάλι είναι ένα πολύ καλό λάφυρο.

Μόλις πήρε τη σκούπα στα χέρια του, ένιωσε τον κόσμο γύρω του να δονείται. Ένα εκτυφλωτικό φως τον έκανε να κλείσει τα μάτια του. Δημιούργησε μία ασπίδα γύρω από τον εαυτό του, γιατί πίστεψε ότι κάποιος του έκανε επίθεση. Μια πύλη άνοιξε στον ουρανό κι έπεσε πάνω του ένας γκριζοφορεμένος μάγος. Η ασπίδα τον προστάτευσε και έστειλε τον μάγο κατευθείαν πάνω στο τόξο το οποίο έσπασε από το βάρος του.

«Ποιος είσαι ξένε;» ρώτησε ο Όντινσον καθώς σηκωνόταν. «Γιατί μου επιτίθεσαι;».

«Θα σου πω το όνομά μου, αν και δε μου είπες το δικό σου» απάντησε νευριασμένος εκείνος τινάζοντας τα ρούχα του. «Είμαι ο Γκάνταλφ και βαρέθηκα τα ηλίθια παιχνίδια σας! Το σκοτάδι της Μέσης Γης απλώνεται και εσείς το βοηθάτε με τα καμώματά σας! Ίσα που άγγιξα τον βράχο και τα μάγια σας μ’ έσυραν εδώ!».

«Είμαι ο Ρουνομάγος Όντινσον. Και δε μ’ ενδιαφέρει καθόλου αυτή η… Μέση Γη! Θέλω απλά να πάω σπίτι μου. Το είπα και στη μάγισσα, το λέω και σε εσένα. Δε θα αφήσω κανέναν να μπει εμπόδιο σ’ εμένα και τον δρόμο μου…».

«Το Ένα δαχτυλίδι βρέθηκε και τα Δαχτυλίδια της Δύναμης στρέφονται εναντίον μας. Καταλαβαίν-…» είπε ο Γκάνταλφ, προσπαθώντας να ανακτήσει την ψυχραιμία του.

«Δε με παρατάς κι εσύ και τα δαχτυλίδια της δύναμης; Εμένα δε με αγγίζουν αυτά» τον διέκοψε ο Όντινσον.

Ο Ρουνομάγος κρατούσε σφιχτά τη σκούπα και προσπάθησε να την καβαλήσει και να… πετάξει, όπως και η Σεραφίνα. Έδωσε ένα σάλτο στον αέρα και η βαρύτητα τον παρέσυρε στο έδαφος.

Τζίφος!

 Οι δύο μάγοι στάθηκαν ο ένας απέναντι από τον άλλο και κοιτάχτηκαν με μάτια που πετούσαν φλόγες.

«Βλέπω ότι κρατάς όπλα που δε σου ανήκουν» είπε ο Γκάνταλφ κρατώντας σφιχτά ένα ξύλινο μπαστούνι. Στην άκρη του άρχισε να λάμπει ένα μαγικό φως. «Χωρίς να αναγνωρίζω την προέλευσή τους, μπορώ να καταλάβω ότι τα σκύλευσες από κάποιον άλλο. Η ενέργεια σου δεν ταιριάζει με τη σκούπα που κρατάς. Δεν είστε καν από τον ίδιο κόσμο. Διαισθάνομαι μια μαγεία, που όμως δεν μπορώ να καταλάβω. Μάθε λοιπόν ότι γενναιότητα δεν είναι να αφαιρείς τη ζωή κάποιου, αλλά πότε να χαρίζεις σε κάποιον τη ζωή!»

«Ο Άρχοντας σίγουρα θα ανταποδώσει τη χάρη, όταν του πάω ένα τέτοιο δώρο. Ακόμη κι αν δεν έχω μάθει πώς να το χρησιμοποιώ. Κάνε στην άκρη να περάσω, γριζοφόρε  Γκάνταλφ. Αλλιώς όπως έπεσες από τον ουρανό σαν κομήτης, έτσι θα σε στείλω και πάλι από εκεί που ήρθες!» είπε οργισμένα ο Όντινσον. Μια μπάλα φωτιάς δημιουργήθηκε ανάμεσα στα χέρια του.

«Είμαι ο υπηρέτης της Μυστικής Φωτιάς, χειριστής της φλόγας της Ανόρ. Δεν μπορείς να περάσεις. Η σκοτεινή φωτιά δεν θα σε ωφελήσει! Επίστρεψε στη Σκιά που σε γέννησε, Μάγε!» ούρλιαξε ο Γκάνταλφ ξεθηκαρώνοντας το σπαθί του.

 «Θα μπορούσαμε να πιούμε μπίρες και να το συζητήσουμε» μουρμούρισε ο Όντινσον προχωρώντας στο πλάι. «Ετοιμάσου, όμως, να πεθάνεις…».

«Ο Θάνατος είναι απλά ένα ακόμη μονοπάτι. Ένα μονοπάτι που όλοι μας πρέπει να διαβούμε» απάντησε ο γκρίζος μάγος κάνοντας την πρώτη επίθεση.

Χαρακτηριστικά Runemage Vs Gandalf
Runemage OdinsonΌνομαGandalf the Grey
Beer-o EmpireΚόσμοςMiddle-earth
ΆγνωστοΤόπος ΚαταγωγήςValinor
Μπίρα
Μαχαιράκια
Ξόρκια Φωτιάς
Ξόρκια Αέρα
Ξόρκια Γης
Ρουνομαγεία
Τόξο και Βέλη
Ιπτάμενη σκούπα
Βασικός ΕξοπλισμόςGlamdring (Sword)
Narya (Elven Ring)
Staff
Pipe
Pipeweed
(“Longbottom Leaf”)
Beer-o QuestΣειρά Βιβλίων που εμφανίζεταιΟ Άρχοντας των Δαχτυλιδιών
(The Lord of The Rings)
Χρήστος ΚεσκίνηςΔημιουργόςJ.R.R. Tolkien

Ταχθείτε στο πλευρό του αγαπημένου σας ήρωα, με την ψήφο σας

This poll is no longer accepting votes

Runemage Odinson Vs Gandalf the Grey
×

Μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας, μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο “Τόλκιν: Η Γέννηση ενός Θρύλουμε έκπτωση 25%

Fantasy Wanderer's battle II

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battles

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 16 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Δημήτρη ΚολοβόΒασίλη ΜέγαΒασίλη ΚρουστάληΛάζαρο ΛυρώνηΝικόλα ΠαπακώσταΚωνσταντίνο ΑμβράζηΧρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα. Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα