m
Back to Top
Olaf vs Fingolfin

FWB: Olaf Dragonrod vs Fingolfin (Φάση των 4)

Fantasy Wanderer’s Battles

Γράφει ο Αλέξανδρος Λειβαδιώτης

Ούρλιαξε. Ούρλιαξε με όλη τη δύναμη της ταλαιπωρημένης του ψυχής. Είχε πετάξει το σφυρί του στο χώμα και, γονατιστός, κοιτούσε το πτώμα της άμοιρης κοπέλας. Για άλλη μια φορά, η Οργή των Δράκων τον μετέτρεπε σε έναν φρενήρη δολοφόνο. Τα πορφυρά μαλλιά της ήταν πνιγμένα στο αίμα, ενώ το κορμί της κειτόταν στο χιόνι, σε αφύσικη θέση.

Θέλησε να σηκωθεί να ετοιμάσει τη νέα της κατοικία, δίπλα στον πατέρα της, αλλά μόλις πάτησε στα πόδια του μια ζάλη τον κυρίευσε. Παραπάτησε για λίγο και σωριάστηκε στο παγωμένο έδαφος. Μικρές χιονονιφάδες προσγειωνόντουσαν στο πρόσωπό του, λήγοντας το νωχελικό τους ταξίδι, καθώς ανάσαινε βαριά. Σαν κάθε δύναμη και θέληση για ζωή να τον είχε εγκαταλείψει. Έκλεισε τα μάτια κι αφέθηκε στην κούραση και στη θλίψη του.

«Μεγάλωσες, νεαρέ Φαραχάιμγιορτ». Η γλυκιά, μελαγχολική φωνή της στο μυαλό του, αγαλλίασε την ψυχή του. Ένιωσε σα να μπορούσε επιτέλους να αναπνεύσει ξανά.

«Ενβίνιαν…».

«Ναι, αγόρι μου. Εγώ είμαι». Η καρδιά του χτυπούσε σε ξέφρενο ρυθμό. Μάλλον ονειρευόταν, αλλά δεν τον ένοιαζε. Απλά προσπαθούσε να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση όσο περισσότερο μπορούσε. «Έκανες πολύ μεγάλη πρόοδο. Κατάφερες να φτάσεις μέχρι εδώ και να αποδείξεις την αξία σου, αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσεις τώρα. Πρέπει να συνεχίσεις».

«Να συνεχίσω για πού;», ρώτησε νιώθοντας αφελής.

«Έφτασε η στιγμή να βγεις στην Αρένα. Έφτασε η στιγμή να αποδείξεις ότι είσαι ο Εκλεκτός».

Τα λόγια της, αν και δεν τα καταλάβαινε, προκάλεσαν το ρίγος που διαπέρασε την ραχοκοκκαλιά του. Είχε συνηθίσει τους χρησμούς της και γνώριζε πια πως η απάντηση θα έρθει όταν θα είναι έτοιμος να την κατανοήσει. Οπότε δεν ξόδεψε τον χρόνο τής συνάντησής τους σε ανούσιες ερωτήσεις. Οι τύψεις, όμως, βάραιναν ακόμα την καρδιά του.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω», της είπε. «Δεν ξέρω αν μπορώ να ελέγξω την Οργή».

«Μα τώρα είναι που δε χρειάζεται να την ελέγξεις», αντήχησε η φωνή της στο κεφάλι του και φόβος βάρυνε το στέρνο του. «Αφέσου σε αυτήν… Μόνο έτσι θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον επικείμενο αντίπαλό σου».

«Έφτασε η μεγάλη στιγμή, θνητοί!». Μια άγνωστη φωνή διέκοψε τον νοητό τους διάλογο, αλλά ήθελε να της μιλήσει κι άλλο. Ήθελε να της πει τόσα πολλά.

«Ενβίνιαν…».

«Από τη μία, έχουμε τον πορφυροτρίχη βάρβαρο Όλαφ Ντράγκονροντ!».

«…μη με αφήνεις…», φώναξε, αλλά η άγνωστη φωνή συνέχιζε να προσπαθεί να τον επαναφέρει.

«Από την άλλη, έχουμε τον Πτωτογέννητο…».

«Σε ποιον αντίπαλο αναφέρεσαι;»

«…Φινγκόλφιν!».

Ιαχές και χειροκροτήματα ακολούθησαν το τέλος της παρουσίασης. Άρχισε να υποχωρεί το σκοτάδι. Άνοιξε τα μάτια του και κοίταξε γύρω του. Βρισκόταν σε ένα μικρό κελί, όπου στη μία πλευρά είχε μια κλειστή, βαριά πύλη, ενώ από την άλλη μια μεταλλική, καταρρακτή καγκελόπορτα ανέβαινε με θόρυβο. Το έδαφος σειόταν από τις φωνές, καθώς πέρασε την πέτρινη καμάρα και βρέθηκε σε μια μεγάλη Αρένα. Το πλήθος είχε κατακλύσει τις κερκίδες, μα το βλέμμα του έπεσε πάνω στο Ξωτικό, που έβγαινε από έναν παρόμοιο χώρο. Φορούσε ατσάλινη πανοπλία και κρατούσε μια τριγωνική ασπίδα κι ένα σκαλιστό σπαθί, που η λάμα του έλαμπε, σα να αντανακλούσε το φως κάποιου άστρου. Το είδε να τον κοιτά και, ουρλιάζοντας να εφορμά κατά πάνω του.

«Δείξε ποιος είσαι», άκουσε τη φωνή της στο μυαλό του. «Ακολούθησε το πεπρωμένο σου, Υπέρμαχε των Λησμονημένων Θεών…».

Ένα χαμόγελο γεννήθηκε στα χείλη του, καθώς για πρώτη φορά δεν άφηνε την Οργή των Δράκων να τον κυριεύσει, αλλά την προκαλούσε ο ίδιος. Σήκωσε το σφυρί του, ενώ η πολεμική κραυγή του αντήχησε στους ματωμένους τοίχους της Αρένας.

Χαρακτηριστικά Olaf vs Fingolfin
Όλαφ ΝτράγκονροντΌνομαFingolfin
Μόντεργιορντ
(Χώρα του ποταμού Έαρμαρκ)
ΚόσμοςArda
Όρη ΚόρμπεργκςΤόπος ΚαταγωγήςValinor
Αλυσιδωτός Θώρακας
Πέλκασταν (Πολεμικό Σφυρί)
Δρακομάχαιρο
Βασικός ΕξοπλισμόςΑτσάλινη Πανοπλία (Elven Full-plate)
Ringil (Elvish sword)
Ο Υπέρμαχος των Λησμονημένων ΘεώνΣειρά Βιβλίων που εμφανίζεταιΣιλμαρίλλιον
(The Silmarillion)
Αλέξανδρος ΛειβαδιώτηςΔημιουργόςJ.R.R. Tolkien

Ταχθείτε στο πλευρό του αγαπημένου σας ήρωα, με την ψήφο σας

This poll is no longer accepting votes

Olaf Dragonrod vs Fingolfin
×

Μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας, μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία Tigana, Ο Ιππότης των Σπαθιών και Κοράκι σε Άλικο Φόντο με έκπτωση 25%

Fantasy Wanderer's battles 4

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battle

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 32 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Χρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα (εκτός, φυσικά, του Όλαφ και του Κόναν και δε δεχόμαστε καμία αντίρρηση σε αυτό). Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα