m
Back to Top
Sandor vs Aragorn Aftermath

FWB: Αποτέλεσμα Sandor Clegane – The Hound vs Aragorn II – Elessar (Φάση των 32)

Fantasy Wanderer’s Battles

Γράφει ο Αλέξανδρος Λειβαδιώτης

«Είπα όχι φωτιά!», φώναξε ο Σάντορ, ξαπλώνοντας με ένα χτύπημα τον πολεμιστή, ο οποίος ετοιμαζόταν να πετάξει τον πυρσό του στην αχυρένια σκεπή. Έμεινε για λίγο να κοιτά τις φλόγες της δάδας στο χώμα, καθώς τις έσβηνε ένας από τους άνδρες του.

«Άρχοντα Κλεγκέιν, τελειώσαμε», του είπε ο οπλίτης που του είχε θέσει την ανάκριση των χωρικών. «Κανένας δεν ξέρει τίποτα. Δεν πέρασε από εδώ ο αδελφός σου».

«Εύχομαι να βρίσκετε στην βαθύτερη κόλαση. Κουράστηκα να τον ψάχνω», είπε κυνικά και άρχισε να κατευθύνεται προς το άλογό του.

«Τί να κάνουμε με τους χωρικούς;». Το Κυνηγόσκυλο απλά κούνησε αδιάφορα τους ώμους του και συνέχισε να απομακρύνεται. Έφτασε δίπλα στο υποζύγιό του, αδιαφορώντας για τα παρακαλετά και τα ουρλιαχτά πόνου κι αγωνίας, καθώς οι άνδρες του άρχισαν να σφάζουν τους άμοιρους κατοίκους του οικισμού, όταν μια πολεμική κραυγή τον έκανε να γυρίσει.

«Ελέντιλ!».

Ένας ψηλός, μαυρομάλλης άνδρας εμφανίστηκε μέσα από το διπλανό δάσος κι επιτέθηκε στους πολεμιστές του. Κραδαίνοντας ένα μακρύ σπαθί, σκότωνε έναν έναν τους οπλίτες του οίκου των Κλεγκέιν, κινούμενους με απίστευτη επιδεξιότητα. Το όπλο του μοίραζε τον θάνατο, σα να είχε δικιά του ζωή και θέληση.

Το Κυνηγόσκυλο ξεθηκάρωσε το σπαθί του και κατευθύνθηκε με αργό βήμα προς τον άγνωστο, ο οποίος είχε επιτελέσει το έργο του και είχε καρφώσει το σκοτεινό βλέμμα του σε εκείνον.

«Ντροπή σκιάζει το όνομά σου, ιππότη», του είπε ο ξένος. «Καταπατάς τον όρκο σου, σφάζοντας γυναικόπαιδα».

«Δεν είμαι ιππότης», απάντησε ο Σάντορ. «Τους περιφρονώ. Αυτούς και τους χαζούς τους όρκους», ολοκλήρωσε τη φράση του και σταμάτησε μερικά μέτρα μακριά του. Τον κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω, αλλά τα σκουρόχρωμα, ταλαιπωρημένα ρούχα του δεν είχαν κανένα διακριτικό κάποιου γνωστού οίκου. Μόνο τα δερμάτινα περιβραχιόνιά του είχαν ένα σκαλισμένο, λευκό δέντρο. «Ποιος είσαι;».

«Είμαι ο Άραγκορν, γιος του Άραθορν», απάντησε τινάζοντας πίσω το εβένινο, με διάσπαρτες γκρίζες τρίχες, μαλλί του, αποκαλύπτοντας το αυστηρό του πρόσωπο. «Παρέδωσε το σπαθί σου και θα ζήσεις. Θα σε οδηγήσω εγώ ο ίδιος στη Λευκή Πόλη, όπου θα δικαστείς για τα εγκλήματά σου».

Ένα μούγγρισμα που θύμιζε γέλιο, ξεγλίστρησε από τα χείλη του Κλεγκέιν. «Καλά κατάλαβα ότι είσαι από τον Βορρά. Είσαι από τον οίκο των Μάντερλι του Λευκού Λιμανιού;».

Ο ξένος δεν απάντησε. ‘Έμεινε για λίγο να τον κοιτά με βλοσυρό ύφος, κραδαίνοντας το γυμνό, αιματοβαμμένο όπλο του, ώσπου τελικά μίλησε.

«Φαίνεται ότι δεν υστερείς από θάρρος, πολεμιστή. Αλλά αυτή τη φορά δε θα σε οδηγήσει στη νίκη. Κατέβασε τη λεπίδα σου και παραδώσου».

«Ένας σκύλος δε χρειάζεται θάρρος για να κυνηγήσει αρουραίους», απάντησε απαξιωτικά. «Ωραία, λοιπόν», συνέχισε καθώς φορούσε το κυνόμορφο κράνος του. «Κραδαίνεις σπαθί. Για να δούμε πόσο καλά το χειρίζεσαι. Κάν’ το για τους φίλους σου», είπε κι έδειξε τα κατακρεουργημένα πτώματα των χωρικών που κείτονταν γύρω τους. «Πέθανε μαζί τους».

«Δε φοβάμαι τον θάνατο», αποκρίθηκε ο Άραγκορν και πήρε θέση μάχης.

«Θα φοβηθείς εμένα!», φώναξε ο Σάντορ και όρμησε φέρνοντας το σπαθί του πάνω από το κεφάλι του για να το κατεβάσει με όλη του τη δύναμη. Ο ξένος άνδρας, όμως, σήκωσε το όπλο του και εξέτρεψε την επίθεση. Καθώς το Κυνηγόσκυλο προσπαθούσε να διατηρήσει την ισορροπία του από την ορμή του χτυπήματος, ο Άραγκορν βημάτισε προς τα δεξιά του και χτύπησε με απίστευτη ακρίβεια στο κενό της πανοπλίας. Το ενισχυμένο χιτώνιο σκίστηκε κι η λάμα χώθηκε στη σάρκα του μπράτσου. Οι ίνες του δικεφάλου μυ κόπηκαν, καθιστώντας αδύνατο να συνεχίσει να κρατάει το βαρύ σπαθί ο Σάντορ. Το άφησε να πέσει, μουγκρίζοντας από τον πόνο.

«Παραδώσου, άρχοντα», του είπε ο αντίπαλός του. «Όποιες κι αν είναι οι διαταγές του βασιλιά σου, δε χρειάζεται να πεθάνεις σήμερα».

«Να πάει να γαμηθεί κι ο βασιλιάς κι ο μπάσταρδος αδελφός μου», αποκρίθηκε προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία με το αριστερό του χέρι. «Παραδίνομαι… Οδήγησέ με, όπου θες».

Ο άνδρας κούνησε καταφατικά το κεφάλι, σκούπισε την πορφυροβαμμένη λάμα του και θηκάρωσε το σπαθί του. Τότε, όμως, ο Σάντορ βρήκε την ευκαιρία και έπεσε πάνω του. Οι δύο άνδρες σωριάστηκαν στο έδαφος. Με το καλό του χέρι, ο Κλεγκέιν στηρίχθηκε με όλο του το βάρος στον λαιμό του Άραγκορν, αλλά ένας νέος οξύς πόνος κυρίευσε το κορμί του. Έπεσε στα πλάγια με παραλυμένα και τα δύο πάνω άκρα του. Είδε τον αντίπαλό του να σηκώνεται κρατώντας ένα κυρτό, σκαλιστό μαχαίρι, που στιγμές πριν είχε μπήξει στη μασχάλη του.

«Ακόμα και στον θάνατο, επέλεξες τον δρόμο της Σκιάς», του είπε ο άνδρας, καθώς ξεθηκάρωνε το μακρύ σπαθί του και σήκωνε με την άκρη του την κυνόμορφη προσωπίδα του κράνους.

«Άντε, λοιπόν!», φώναξε ο Σάντορ, βλέποντάς τον να στέκεται από πάνω του. «Τέλειωσε αυτό που ξεκίνησες και τράβα ψόφα στη Λευκή σου πόλη!».

Το μίσος του κράτησε τα μάτια του ανοικτά, καθώς ο Άραγκορν έμπηγε τη μύτη του σπαθιού του στο λαιμό του. Η μεταλλική γεύση του αίματος γέμισε το στόμα του και δάκρυα θόλωσαν τη ματιά του. Οι μύες του συσπάστηκαν και το σκοτάδι τον κυρίευσε.

Αποτέλεσμα Sandor vs Aragorn

Μια υπερβολικά εύκολη επικράτηση για τον Elessar

Μια ακόμα ψηφοφορία, μετά από εκείνη του Ντριτζτ, που έμοιαζε σα να είχε μόνο μία επιλογή. Από τα πρώτα της δευτερόλεπτα ο Άραγκορν πήρε μεγάλη διαφορά, την οποία γιγάντονται καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών, φτάνοντας στο συντριπτικό 39-7. Έτσι, περνά στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καλ Ντρόγκο εναντίον Μπέρεν, την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 18:00.

Fantasy Wanderer's battles 16

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battle

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 32 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Χρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα (εκτός, φυσικά, του Όλαφ και του Κόναν και δε δεχόμαστε καμία αντίρρηση σε αυτό). Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα