m
Back to Top
Kahl Drogo vs Beren

FWB: Khal Drogo Vs Beren Erchamion – The Renowned (Φάση των 32)

Fantasy Wanderer’s Battles

Γράφει ο Χρήστος Κεσκίνης

Πήρε τη Λούθιεν! Ακόμη και με ένα χέρι δε θα μπορούσε να επιτρέψει κάτι τέτοιο. Δεν είχε λιγοψυχήσει μπροστά στον Μόργκοθ, είχε ζήσει σαν σκλάβος στα μπουντρούμια του Σάουρον, είχε νικήσει τον λύκο Κάρχαροθ της Άγκμπαντ και είχε πιάσει στα χέρια του ένα από τα Σίλμαριλ, μόνο και μόνο για να είναι μαζί Της. Ακόμη και τον θάνατο είχε διαβεί για να ζήσει ξανά κοντά Της. Πώς λοιπόν να κάνει πίσω τώρα; Και ας έπρεπε να περάσει μέσα από μαγικές δίνες και ερημιές, χωρίς άλογο, μέσα σε έναν άγνωστο κόσμο. Και ας έπρεπε να δέσει την ασπίδα του πάνω στο κομμένο χέρι του. Και ας πολεμούσε πλέον με το αριστερό. Έπρεπε να Τη βρει. Έπρεπε να Τη σώσει, όπως τον είχε σώσει Εκείνη.

«Βάλαρ, κρατήστε την ζωντανή. Οι καβαλάρηδες από την Ανατολή δεν είναι μακριά…».

Ακολουθούσε τα ίχνη τους εδώ και τρεις μέρες. Πέρασαν μέσα από την περίεργη πύλη που έκλεισε μόλις πέρασε κι αυτός. Και παρά την ταχύτητά των αλόγων τους, μόλις πέρασαν στον κόσμο τους, δε βιάζονταν καθόλου. Έμοιαζαν νομάδες που μάλλον ζούσαν κάνοντας επιδρομές. Δεν ήξερε αν συνεργάζονταν με τον Μόργκοθ ή αν ήταν η δική του μαγεία που τους έφερε εκεί. Έπρεπε όμως να τους σταματήσει.

Ήταν νύχτα, όταν έφτασε στον καταυλισμό τους. Ο γιγαντόσωμος αρχηγός τους, αυτός που είχε αρπάξει τη Λούθιεν από το σπιτικό τους, μπήκε στην σκηνή του στο κέντρο, σέρνοντάς την μαζί του. Εκεί θα έπρεπε να φτάσει, αν ήθελε να την ξαναδεί. Πέρασε εύκολα την περίμετρό τους. Είχε μεγαλώσει μέσα στον πόλεμο με τη Σκιά. Κρυβόταν από Ορκ, Ξωτικά και λύκους. Δε θα τον εμπόδιζαν μερικοί Άγριοι Ανατολίτες. Η καρδιά του έσπασε, όταν την άκουσε να τραγουδάει το μαγικό της τραγούδι. Αυτό που είχε κοιμίσει τον ίδιο τον Σκοτεινό Άρχοντα. Ήλπιζε αυτό να του έδινε λίγο χρόνο ακόμη. Σκότωσε με το τόξο του δύο από τους πολεμιστές που φυλούσαν τη σκηνή.  Στο βάθος είδε αρκετούς από αυτούς να πίνουν γύρω από τη φωτιά. Κάποιοι μάλιστα είχαν αγκαλιά γυναίκες που φώναζαν για βοήθεια κλαίγοντας. Κανένας δε θα τις βοηθούσε. Αυτός είχε έρθει με έναν και μόνο σκοπό.    

Το τραγούδι Της, σαν καλωσόρισμα έφτασε στα αυτιά του, καθώς έμπαινε  στην σκηνή του επιδρομέα προσεκτικά. Την είδε να χορεύει, όπως μπροστά στον θρόνο του Μόργκοθ, ενώ εκείνος είχε μισοκοιμηθεί πάνω σε ένα κρεβάτι από δέρματα με το χαμόγελο χαραγμένο στο πρόσωπό του. Ήταν τεράστιος και το γυμνό του σώμα διαγραφόταν στο φως της φωτιάς. Τα μακριά πλεγμένα μαλλιά του έφταναν μέχρι τη μέση του. Δίπλα του γυάλιζαν τα μεγάλα δρεπάνια που χρησιμοποιούσε για όπλα. Θα μπορούσε να περιμένει λίγο ακόμη και να πάρει την αγαπημένη του. Θα μπορούσαν να ξεφύγουν. Ίσως και να τον δολοφονήσει. Μα είχε βαρεθεί να τρέχει.

«Ετοιμάσου να πεθάνεις φίδι της Σκιάς…», ούρλιαξε και όρμησε κατά πάνω του. Δεν κατάλαβε καν πότε εκείνος έπιασε τα όπλα του και απέκρουσε το σπαθί του. Ούτε πότε η σκηνή γέμισε από τους άγριους πολεμιστές. Σύντομα θα ήταν νεκρός. Ας ήταν. Είχε καθυστερήσει πολύ το δώρο του Ιλούβαταρ.

«Είναι δική μου. Την διεκδικώ…», ήταν το μόνο που κατάφερε να πει. Ήλπιζε να πέθαιναν μαζί.

«Yer affesi anna», απάντησε ο γιγαντόσωμος αντίπαλός του και όλοι οι γύρω του γέλασαν δυνατά. «Όταν ένας Ντοθράκι χάνει σε μάχη ή μονομαχία είναι αναγκασμένος να κόψει την κοτσίδα του, ώστε όλος ο κόσμος να μπορεί να δει την ντροπή του. Βλέπετε όλοι που φτάνει η δική μου κοτσίδα. Δεν έχω χάσει ποτέ μου. Πιστεύει ένας μονόχειρας ότι μπορεί να διεκδικήσει αυτό που είναι δικό μου; Τολμάει αυτός να με προκαλέσει σε μονομαχία;».

Πριν καν ολοκληρώσει τη φράση του, οι άγριοι τον οδήγησαν έξω από τη σκηνή και έκαναν έναν κύκλο γύρω από αυτόν και τον αρχηγό τους, ουρλιάζοντας και επευφημώντας. Προς έκπληξή του δεν του αφαίρεσαν τα όπλα. Ίσως είχε μία ακόμη ελπίδα…

Χαρακτηριστικά Khal Drogo vs Beren
Khal DrogoΌνομαBeren
EssosΚόσμοςArda
ΆγνωστοΤόπος ΚαταγωγήςDorthonion
Δερμάτινη Πανοπλία
Δύο Arakh (δρεπανοειδή σπαθιά, χαρακτηριστικός οπλισμός των Dothraki)
Βασικός ΕξοπλισμόςΔερμάτινη Πανοπλία
Dagmor (Σπαθί)
Angrist (Μαχαίρι)
Τόξο
Το Τραγούδι της Φωτιάς και του ΠάγουΣειρά Βιβλίων που εμφανίζεταιΣιλμαρίλλιον (The Silmarillion)
Μπέρεν και Λούθιεν
Martin George R.R.ΔημιουργόςJ.R.R. Tolkien

Ταχθείτε στο πλευρό του αγαπημένου σας ήρωα, με την ψήφο σας

This poll is no longer accepting votes

Khal Drogo Vs Beren Erchamion - The Renowned
×

Μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας, μπορείτε να προμηθευτείτε από τη σειρά “Τραγούδι Φωτιάς και Πάγου” το βιβλίο Παιχνίδι του Στέμματος, καθως επίσης και τα βιβλία Σιλμαρίλλιον και Μπέρεν και Λούθιεν με έκπτωση 25%

Fantasy Wanderer's battles 32

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battle

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 32 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Χρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα (εκτός, φυσικά, του Όλαφ και του Κόναν και δε δεχόμαστε καμία αντίρρηση σε αυτό). Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα