m
Back to Top
Wulfgar vs Beorn

FWB: Wulfgar vs Beorn (Φάση των 32)

Fantasy Wanderer’s Battles

Γράφει ο Αλέξανδρος Λειβαδιώτης

Αυτά πρέπει να φτάνουν, σκέφτηκε ο Γούλφγκαρ καθώς έδενε το τελευταίο δεμάτι με τα ξύλα. Έπρεπε να προλαμβάνει και να έχει πάντα κούτσουρα στη σπηλιά, ώστε να στεγνώνουν. Ειδάλλως θα ήταν πολύ δύσκολο να ανάψει φωτιά. Και χωρίς φωτιά ήταν σίγουρα χαμένος.

Κοίταξε τον μουντό ουρανό. Είχε αρχίσει να παραδίνεται στο λυκόφως και ήδη απείχε μερική ώρα από το καταφύγιό του. Έπρεπε να βιαστεί αν δεν ήθελε να διανυκτερεύσει στην παγωμένη ερημιά του Φρόζενφαρ. Έσφιξε καλύτερα γύρω από τις φαρδιές του πλάτες το γκριζωπό τομάρι λύκου, φορτώθηκε τα δεμάτια, πήρε το σφυρί του και ξεκίνησε τον δρόμο της επιστροφής.

Καθώς περπατούσε ολομόναχος, προσπαθούσε να θυμηθεί πόσο καιρό πριν συνάντησε κάποιον, έστω και Ορκ. Εβδομήντα μέρες; Εξήντα; Ογδόντα; Πλέον δεν είχε σημασία. Έτσι κι αλλιώς δικιά του επιλογή ήταν η αυτοεξορία του σε αυτόν τον αφιλόξενο τόπο. Και δεν του έλειπε καθόλου η παρέα. Εκτός φυσικά της όμορφης Ντέλλυ. Τί δε θα έδινε να μπορούσε τώρα να ήταν μαζί της…

Φτάνοντας στην σπηλιά, άφησε κάτω τα δεμάτια, ώσπου τινάχτηκε σύγκορμος ακούγοντας τη βαριά φωνή.

«Φύγε από τη σπηλιά μου!».

Γύρισε και είδε έναν πανύψηλο, μαυρομάλλη άνδρα, με τεράστια χέρια και ένα μακρύ μούσι, που έφτανε μέχρι το στομάχι του. Έμοιαζε με παγογίγαντα, αλλά το δέρμα του, κάτω από τις εβένινες τρίχες του, που κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος του σώματός του, ήταν σαν ανθρώπου.

«Λάθος σπηλιά αποφάσισες να κλέψεις, γίγαντα», απάντησε ο Γούλφγκαρ και σήκωσε το σφυρί του για να εφορμήσει προς τον καταπατητή του καταφύγιού του. Μα το θέαμα που αντίκρυσε τον σταμάτησε κι έκανε την καρδιά του να βουίζει στα αυτιά του.

Ο γιγαντόσωμος άνδρας άρχισε να μουγκρίζει, μα το μουγκρητό του μετατράπηκε σε γρύλισμα άγριου ζώου. Έπεσε στα τέσσερα, ενώ το σώμα του άλλαζε μορφή, μπροστά στα έντρομα μάτια του Γούλφγαρ και μέσα σε λίγες στιγμές είχε μεταμορφωθεί σε μια μαύρη, γιγάντια αρκούδα.

«Παντοδύναμε Τέμπους», ψέλλισε και πήρε θέση μάχης. «Θα σε στείλω πίσω στην Άβυσσο, δούλε του Έρρτου!», φώναξε και όρμησε προς τον αντίπαλό του.

Χαρακτηριστικά Wulfgar vs Beorn
WulfgarΌνομαBeorn
FaerûnΚόσμοςArda
Icewind DaleΤόπος ΚαταγωγήςΆγνωστο
Δερμάτινη Πανοπλία
Aegis-fang (Μεγάλο Πολεμικό Σφυρί)
Βασικός Εξοπλισμός
The Legend of DrizztΣειρά Βιβλίων που εμφανίζεταιΧόμπιτ
(The Hobbit)
Salvatore R.A.ΔημιουργόςJ.R.R. Tolkien

Ταχθείτε στο πλευρό του αγαπημένου σας ήρωα, με την ψήφο σας

This poll is no longer accepting votes

Wulfgar vs Beorn
×

Μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας, μπορείτε να προμηθευτείτε από τη σειρά “Τhe Legend of Drizzt” τα βιβλία Η Πολιορκία του Σκότους και Πέρασμα στο Φως και τα βιβλία Χόμπιτ και Μαθήματα Ζωής από το Χόμπιτ με έκπτωση 25%

Fantasy Wanderer's battles 32

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battle

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 32 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Χρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα (εκτός, φυσικά, του Όλαφ και του Κόναν και δε δεχόμαστε καμία αντίρρηση σε αυτό). Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα