m
Back to Top
Thorin vs Jaime

FWB: Thorin II Oakenshield vs Ser Jaime Lannister (Φάση των 32)

Fantasy Wanderer’s Battles

Γράφει ο Χρήστος Κεσκίνης

«Η Σέρσεϊ στέλνει τα χαιρετίσματά της», ψιθύρισε στο αυτί της τσιγγάνας ο νεαρός ιππότης, καθώς το σπαθί του διαπερνούσε το στήθος της. «Κανένας δε λέει τέτοια πράγματα στην αδερφή μου και μένει ζωντανός για να το καυχηθεί».

Άφησε το γέρικο σώμα της να πέσει μπροστά στα πόδια του και το κλώτσησε, σκουπίζοντας το σπαθί του στα κουρέλια της.

«Τα πράγματα που κάνω για την αγάπη!».

Γύρισε να φύγει, όταν άκουσε την αμυδρή σαν ψίθυρο, μα γεμάτη οργή κατάρα της.

«Τζέιμι Λάννιστερ, σε καταριέμαι με όλη μου τη δύναμη. Σε καταριέμαι με την τελευταία μου πνοή. Σε καταριέμαι να μη βρει ποτέ την ηρεμία που χρειάζεται η ψυχή σου. Αδελφοβάτη, η κατάρα μου να πέσει πάνω σου!».

Κάγχασε καθώς τα άκουσε και παραμέρισε το κουρέλι που η μάγισσα-τσιγγάνα χρησιμοποιούσε για πόρτα της παράγκας της. Όμως ο ήλιος που έπεσε πάνω στα κατάξανθα μαλλιά του δεν ήταν αυτός που γνώριζε. Ο ήλιος που έπεφτε πάνω στην άσπρη πανοπλία της Βασιλικής Φρουράς, αλλά και στις ολόχρυσες λεπτομέρειες που ο πατέρας του επέμεινε να έχει για να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ιππότες, δεν ήταν ο ήλιος του Κίνγκς Λάντινγκ.

«Πού είμαι; Τί σκατά;», είπε κοιτώντας μια μισογκρεμισμένη πέτρινη πύλη που οδηγούσε σε ένα σπήλαιο στο βουνό. Αν και ερείπιο έδειχνε να έχει κατασκευαστεί από  τεχνίτες μοναδικούς. Έμοιαζε αρχαία, μα παράλληλα ήξερε ότι δεν είχε ποτέ του αντικρίσει κάτι παρόμοιο, ούτε καν στους τόμους της βιβλιοθήκης του Μάιστερ στο Κινγκς Λάντινγκ. Στο βάθος μια λίμνη και μια μισοκατεστραμμένη πόλη. Μαύροι καπνοί αναδύονταν από τα καμένα σπίτια. Διέκρινε κάποιους να τον πλησιάζουν από το βουνό. Δεν είχε προλάβει ακόμη να βάλει το σπαθί του στο θηκάρι και το ένστικτό του τού έλεγε να το κρατήσει έτοιμο για μάχη. Δεν πρόλαβε να ανοιγοκλείσει τα μάτια του και έφτασαν δίπλα του, προτού προφτάσει να κρυφτεί. Έμεινε σαστισμένος να τους κοιτά. Μία ομάδα πάνοπλων Νάνων τον περικύκλωσε σχηματίζοντας ένα τετράγωνο με τις πολύπλευρες  ασπίδες τους. Του έφεραν στο μυαλό τον Τίριον και στα χείλη ένα πικρό χαμόγελο. Ένας από αυτούς τον πλησίασε. Ήταν αρκετά ψηλότερος από τους υπόλοιπους. Έφτανε σχεδόν στο στήθος του ξανθού ιππότη. Στα χέρια του κρατούσε μία δρύινη ασπίδα και ένα περίτεχνο σπαθί. Το βλέμμα του πετούσε σπίθες.

«Ποιος είσαι και τί θέλεις στο Μοναχικό Βουνό;», ρώτησε ένας αρκετά μεγαλύτερος Νάνος, που είχε τη κατάλευκη γενειάδα του πλεγμένη σε μία μεγάλη πλεξούδα. Βρισκόταν έξω από τον κλοιό των υπολοίπων και είχε το ύφος του μεσολαβητή.

«Μπάλιν, ήρθε ξεκάθαρα για τον θησαυρό. Κίλι, Φίλι, συλλάβετέ τον…», είπε ο Νάνος με την δρύινη ασπίδα, χωρίς να βλεφαρίσει καν. 

«Είμαι Βασιλικός Φρουρός του Δράκου Βασιλιά. Δεν έχετε καμία δικαιοδοσία πάνω μου», απάντησε υπεροπτικά, αν και η αλήθεια ήταν ότι δεν ήξερε τι να περιμένει.

Είδε το βλέμμα του Νάνου να καρφώνεται στο έμβλημα των Ταργκάριεν και μετά στα δικά του μάτια.

«Εγώ είμαι ο Βασιλιάς Κάτω από το Βουνό. Ο Νοσφιστής είναι νεκρός. Το ίδιο κι εσύ…».

Χαρακτηριστικά Thorin vs Jaime
ThorinΌνομαSer Jaime
ArdaΚόσμοςWesteros
Lonely MountainΤόπος ΚαταγωγήςCasterly Rock
Dwarven Axe
Dwarven Oaken shield
Mithril armor
Orcrist (Elven sword)
Βασικός ΕξοπλισμόςΑτσάλινη πανοπλία (Full-plate of Kingsguard)
Μακρύ Σπαθί (Longsword)
Χόμπιτ
(The Hobbit)
Σειρά Βιβλίων που εμφανίζεταιΤο Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου
J.R.R. TolkienΔημιουργόςMartin George R.R.

Ταχθείτε στο πλευρό του αγαπημένου σας ήρωα, με την ψήφο σας

This poll is no longer accepting votes

Thorin II Oakenshield vs Ser Jaime Lannister
×

Μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας, μπορείτε να προμηθευτείτε το graphic novel Ο Χόμπιτ και το βιβλίο Χόμπιτ με σκληρό εξωφυλλο και από τη σειρά “Τραγούδι Φωτιάς και Πάγου” τα βιβλία Θύελλα από Ατσάλι με έκπτωση 25%

Fantasy Wanderer's battles 32

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battle

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 32 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Χρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα (εκτός, φυσικά, του Όλαφ και του Κόναν και δε δεχόμαστε καμία αντίρρηση σε αυτό). Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα