m
Back to Top
Fëanor vs Geralt of Rivia

FWB: Fëanor vs Geralt of Rivia (Φάση των 32)

Fantasy Wanderer’s Battles

Γράφει ο Χρήστος Κεσκίνης

«Fuck!». Η βλαστήμια του ασπρομάλλη άντρα ακούστηκε δυνατά σπάζοντας την απόλυτη ησυχία. «Αυτός είναι ο πιο φωτεινός κόσμος που έχω βρεθεί ποτέ μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που έβγαιναν από το στόμα του εδώ και πολλές μέρες. Τόσο πολύ τον είχε εντυπωσιάσει το φως σε αυτό το μέρος του κόσμου. Δεν υπήρχε νύχτα αλλά μια συνεχόμενη αυξομείωση φωτεινότητας, λες και δύο ήλιοι βρίσκονταν σε έναν αιώνιο χορό μεταξύ τους. Ακολουθούσε εδώ και μέρες την τεράστια αράχνη που είχε μισθωθεί να σκοτώσει. Είδε με τα ίδια του τα μάτια, αν και σε μεγάλη απόσταση, μία σκιά να την πλησιάζει και λίγο αργότερα να την κρύβει με ένα σκοτάδι αφύσικο. Δεν θα ήταν δύσκολο να την ακολουθήσει.

Είδε με δέος τα Δέντρα – Ήλιους. Είδε τη σκιά να τα τυλίγει και την αράχνη να μπήγει το κεντρί της μέσα τους. Στη Σχολή του Λύκου είχε μάθει να μην τον εκπλήσσει τίποτα, μα και πάλι γούρλωσε τα σκοτεινά του μάτια βλέποντάς την να ρουφάει το φως τους και εκείνα να σαπίζουν. Δεν χρειαζόταν να δει τίποτε άλλο. Ξεθηκάρωσε το ασημένιο του σπαθί και με το ελεύθερο χέρι του άρχισε να σχηματίζει στον αέρα μαγικά σύμβολα, πριν ορμήσει στη μάχη.  Τότε η γη άρχισε να σείεται. Όταν κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του, η αράχνη είχε εξαφανιστεί. «Fuck!».

Προχώρησε προς το οχυρό που είχε δει πριν ώρες. Από εκεί θα ξεκινούσε την αναζήτησή του. Πριν φτάσει, είδε έναν άντρα περίπου στο ύψος του, πράγμα που ήταν εντυπωσιακό από μόνο του, να τον πλησιάζει με ταχύτητα. Με το ατσάλινο σπαθί στο χέρι τον παρατήρησε. Αντίθετα με τα δικά του είχε μαύρα μαλλιά και λαμπερά μάτια που του θύμισαν το φως των δέντρων. Είχε χέρια σιδηρουργού, πράγμα που επιβεβαίωνε και  το σφυρί που ήταν περασμένο στη ζώνη του. Το σπαθί στο χέρι του ήταν το ίδιο εντυπωσιακό με τα δικά του. Η πανοπλία του γυάλιζε παρά το σκοτάδι, λες και εξέπεμπε το δικό της φως. Τα δύο μυτερά αυτιά δεν το ξένισαν, είχε αντικρύσει ξωτικά. Όμως το οργισμένο βλέμμα του θύμιζε δαίμονα, πράγμα που τον έκανε να αναρωτηθεί αν έπρεπε να είχε ξεθηκαρώσει το ασημένιο σπαθί. Το σπαθί των τεράτων.

«Δούλε του Morgoth, τα Σίλμαριλ είναι δικά μου. Ετοιμάσου να πεθάνεις…».

«Γιατί οι άντρες χαραμίζουν τη ζωή τους επιτιθέμενοι σε έναν ένοπλο Γητευτή; Δεν θα μάθω ποτέ. Κάτι δεν πάει καλά με το πρόσωπό μου;».

Χαρακτηριστικά Fëanor vs Geralt of Rivia
FëanorΌνομαGeralt
ArdaΚόσμοςUnnamed Planet
ValinorΤόπος ΚαταγωγήςKaedwen
Ατσάλινη Πανοπλία
Elven Sword
Βασικός ΕξοπλισμόςΔερμάτινη Πανοπλία
Ασημένιο σπαθί
Ατσάλινο σπαθί
Σιλμαρίλλιον
(The Silmarillion)
Σειρά Βιβλίων που εμφανίζεταιThe Witcher
J.R.R. TolkienΔημιουργόςSapkowski A.

Ταχθείτε στο πλευρό του αγαπημένου σας ήρωα, με την ψήφο σας

This poll is no longer accepting votes

Fëanor vs Geralt of Rivia
×

Μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας, μπορείτε να προμηθευτείτε τα βιβλία Σιλμαρίλλιον και The Silmarillion και από τη σειρά “Τhe Witcher” τα βιβλία Η Τελευταία Ευχή και Blood of Elves με έκπτωση 25%

Fantasy Wanderer's battles 32

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battle

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 32 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Χρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα (εκτός, φυσικά, του Όλαφ και του Κόναν και δε δεχόμαστε καμία αντίρρηση σε αυτό). Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα