m
Back to Top
Brienne Tarth vs Catti-brie

FWB: Brienne of Tarth vs Catti-brie (Φάση των 32)

Fantasy Wanderer’s Battles

Γράφει ο Αλέξανδρος Λειβαδιώτης

Ο ουρανός της Ανατολής χαράκτηκε από το λαμπρό φως του αναδυόμενου ήλιου, σηματοδοτώντας τον ερχομό της νέας μέρας. Η Μπριέν σηκώθηκε από τις ρίζες που είχε επιλέξει για κρεβάτι, και θηκάρωσε το εντυπωσιακό σπαθί με την χρυσή λεοντοκεφαλή στο σφαίρωμα της λαβής του. Τέντωσε το θηριώδες κορμί της, σε μια μάταιη προσπάθεια να διώξει το μούδιασμα των μυών της. Αν και το είχε κάνει εκατοντάδες φορές, δε θα συνήθιζε ποτέ τον ύπνο με την πανοπλία. Αλλά η διανυκτέρευση στις ερημιές του Γουέστερος δεν σου έδινε την πολυτέλεια της ασφάλειας. Κι ειδικά, μετά από όσα είδαν τα μάτια της. Αυτή η σκιά…, σκέφτηκε αναριγώντας ολόκληρη.

Άνοιξε το σακίδιό της κι έβγαλε ένα κομμάτι παστού κρέατος, όταν ο ήχος ενός κλαδιού που σπάει, ακούστηκε από πίσω της. Τινάχτηκε σύγκορμη και γύρισε προς εκείνη την κατεύθυνση, σφίγγοντας τη λαβή του σπαθιού της. Μια μικροκαμωμένη, στα μάτια της, φιγούρα έστεκε δίπλα σε έναν κορμό δέντρου. Το λυκαυγές έκρυβε τα χαρακτηριστικά της, αλλά μια νωθρή, κόκκινη λάμψη φώτιζε το περίγραμμα του σπαθιού της.

«Είσαι η Μπριέν του Ταρθ», ρώτησε η μορφή με μελωδική, αλλά συνάμα απειλητική φωνή.

«Εσύ ποια είσαι;», ανταπάντησε αυστηρά η Μπριέν και πισωπάτησε βλέποντάς την να βγαίνει από τις σκιές, αποκαλύπτοντας τα χαρακτηριστικά της.

Ήταν μια όμορφη γυναίκα, με πορφυρά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Το γυμνασμένο κορμί της καλυπτόταν από δέρματα, ενώ στην πλάτη της κρεμόταν ένα εντυπωσιακό τόξο και μια γεμάτη φαρέτρα. Στο δεξί της χέρι κράδαινε το σπαθί με την απόκοσμη λάμψη.

«Είμαι η Κάτιμπρι», είπε. «Κόρη του Νάνου βασιλιά Μπρούενορ Μπατλχάμμερ και ψάχνω την Μπριέν του Ταρθ».

«Κόρη του Νάνου βασιλιά…», μονολόγησε για λίγο. «Τί ηλιθιότητες είναι αυτές; Τον μόνο άρχοντα νάνο που ξέρω, είναι τον καλικάντζαρο των Λάνιστερ», φώναξε οργισμένα, ώσπου το βλέμμα της έπεσε στο σφαίρωμα του αλλόκοσμου σπαθιού. Είχε τη μορφή του κερασφόρου ελαφιού των Μπαράθεον. «Πού το βρήκες αυτό;», συνέχισε ξεθηκαρώνοντας τον χρυσοστόλιστο ξίφος της.

Ένα μειδίαμα χαράκτηκε στα καλοσχηματισμένα χείλη της κοκκινομάλλας γυναίκας. «Το ξέρω ότι είναι αυτή», είπε χαμηλόφωνα κοιτώντας την Μπριέν, αλλά δεν έμοιαζε να απευθύνεται σε εκείνη. «Ήρθε η ώρα να σβήσεις την δίψα σου για αίμα και να σου αποδείξω ότι μόνο εγώ αξίζω να σε κραδαίνω», συνέχισε κι εφόρμησε προς τη θηριώδη Κόρη του Ταρθ. 

Χαρακτηριστικά Brienne of Tarth vs Catti-brie
BriennΌνομαCatti-Brie
WesterosΚόσμοςFaerûn
TarthΤόπος ΚαταγωγήςMirabar
Ατσάλινη Πανοπλία
Oathkepper (Valyrian steel longsword)
Βασικός ΕξοπλισμόςΔερμάτινη Πανοπλία
Khazid’hea (longsword)
Taulmaril (Elven longbow)
Το Τραγούδι της Φωτιάς και του ΠάγουΣειρά Βιβλίων που εμφανίζεταιThe Legend of Drizzt
Martin George R.R.ΔημιουργόςSalvatore R.A

Ταχθείτε στο πλευρό του αγαπημένου σας ήρωα, με την ψήφο σας

This poll is no longer accepting votes

Brienne of Tarth vs Catti-brie
×

Μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας, μπορείτε να προμηθευτείτε από τη σειρά “Τραγούδι Φωτιάς και Πάγου” τα βιβλία Βορά Ορνίων και Σύγκρουση Βασιλέων και από τη σειρά “Τhe Legend of Drizzt” τα βιβλία Tο Κρυστάλλινο Σκήπτρο και Ποτάμια από Ασήμι με έκπτωση 25%

Fantasy Wanderer's battles 32

Κανόνες των Fantasy Wanderer’s Battle

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή θα ανεβαίνουν δύο μονομαχίες με τέσσερις από τους 32 φανταστικούς ήρωες και θα έχετε 48 ώρες για να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας. Η έκβαση των μαχών θα εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τις ψήφους σας, ακόμα και τις διακυμάνσεις τους κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, και το αποτέλεσμα της κάθε μονομαχίας θα ανακοινώνεται με περιγραφή της μάχης, από τις πένες των παραμυθάδων Χρήστο Κεσκίνη και Λειβαδιώτη Αλέξανδρο. Δικαιούστε να ψηφίζετε μόνο μία φορά ανά μονομαχία, αλλά φυσικά μπορείτε να ζητάτε από γνωστούς και φίλους να στηρίξουν τον αγαπημένο σας ήρωα. Σε περίπτωση ισοψηφίας, τότε το αποτέλεσμα καθορίζεται από την αντικειμενική κρίση των συγγραφέων, αφήνοντας στην άκρη συναισθηματισμούς και συμπάθειες και εξετάζοντας καθαρά την πολεμική ικανότητα του κάθε ήρωα (εκτός, φυσικά, του Όλαφ και του Κόναν και δε δεχόμαστε καμία αντίρρηση σε αυτό). Οι περιγραφές των μονομαχιών θα αναρτώνται στο blog του Fantasy Wanderer. Μην ξεχνάτε, όμως, καθ’ όλη τη διάρκεια των δύο ημερών της ψηφοφορίας, θα υπάρχουν προσφορές σε επιλεγμένα βιβλία των εκάστοτε ηρώων. (Δημιουργείστε χαρακτήρα για να μη χάνετε τα XP των αγορών σας)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Welcome to

My Rewards

Become a member

Join our loyalty program to unlock exclusive perks and rewards.

Ways to earn

Powered by WPLoyalty

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα